Denizli'de uzun yıllar dershanecilik sektöründe hizmet veren ve geçen yıl Denizli Uğur Okulları adı altında uzman kadrosunu koruyarak, hizmet kalitesini artıran Çamlık'taki bu özel eğitim kurumu ilk kez boy gösterilen LYS'de  yüzde 85'lik başarı elde etti.

Sınava katılan 122 Uğur Okulları öğrencisinden 104'ü istedikleri bölümleri kazandı. Uğur Okulları 9 öğrencisini tıp fakültesine, 19 öğrencisini mühendislik, 18 öğrencisini ise hukuk fakültesine yönlendirdi.

Sınavda başarı gösteren diğer Uğur Okulları öğrencileri ise matematik, endüstri, tasarım, kimya, biyoloji, meteoroloji, öğretmenlik, psikoloji, pdr, mimarlık, diş, eczacılık, veterinerlik, finans, siyaset bilimi, uluslararası finans, fizyoterapi, moda tasarım ve iletişim gibi bölümleri kazandı.
 
BAŞARIYI DENİZLİ İLE PAYLAŞTILAR
Uğur Okulları Müdürü Yavuz Yıldız daha ilk yılında önemli bir başarının altına imza atan eğitim kurumunun başarısını Denizli ile paylaştı. Basın Merkezi'nde toplantı düzenleyen Yıldız, "Dershanecilikte Uğur kalitesi Denizli tarafından çok iyi biliniyordu. Bu nedenle ilk yılımız olmasına rağmen bizden beklenti büyüktü. Veli ve öğrencilerle samimi bir ortam kurduk. Bu başarıyı getiren faktörlerden biri oldu. Bizler iyi okullardan iyi öğrencileri seçmek gibi bir çaba içine asla girmedik. Sadece eğitim ve öğretime odaklandık. İlk yılında bir okulun bu başarıyı yakalaması kayda değerdir. Bu sonraki yıllarımıza da ışık tutuyor. Uğur Okulları kadrosu olarak hep daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalıştık. Akademik okul konsepti ile 'Denizli'de bir okul var' dedirttik" diye konuştu.
 
Uğur Okulları Müdür Yardımcısı Merve Konyalıoğlu Yıkılmaz ise Uğur Okulları'nın geçmişten bu güne eğitim kadrosunu koruduğuna değinerek, "14 yıllık dershanecilik deneyimimizi okulculukla ilgili yaptığımız araştırma ve gözlemlerle harmanladık. Hibrit bir okul oluşturduk. Öğrencilerimizin doğa ile iç içe bir ortamda hem sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlarken hem de akademik eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz. Denizli Uğur okulları öğrenci ve velisinin güvenini sağlamış bir kuruluştur" dedi.
 
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birim Sorumlusu Banu Kayık ise Uğur Okulları'ndaki eğitim şartlarının kalitesine değinerek, "Burada demokratik bir sistem var. Öğrencimiz isterse kurucumuzla karşılıklı oturup fikir alış verişinde bulunabilir. Buna karşın disiplinden asla taviz vermiyoruz Disiplinin olmadığı bir ortamda başarının mümkün olmayacağını çok iyi biliyoruz. Yıllardır sadece eğitim ve öğretimle var olan bir kurumuz. Veli ve öğrencilerimiz bize güvendiler ve bunun haklı gururunu bize yaşattılar" diye konuştu.  





ŞEHİT ÇOCUĞU OKUTABİLİRİZ
Basın toplantısının ardından gazetecilerle görüş alış verişinde bulunan Uğur Okulları Müdürü Yavuz Yıldız, bir şehit çocuğunu tam burslu okutabilecekleri müjdesini verdi. Yıldız, "Bu vatan için canlarını feda edenlere biz de küçük bir hizmet yapmış oluruz" dedi. Yıldız sık sık yurt dışına çıkan iş adamlarına da tarih dersi verebileceklerini belirterek, "Sıklıkla bize yurt dışına çıkan yurttaşlarımızın kendi tarihimiz hakkında yeterli bilgiye sahip olmadıkları yönünde eleştiriler geliyor. Denizli bir ihracat kenti.  Gerekirse burada açılacak bir kursla işadamlarımıza aylık bir kaç saat olmak üzere kendi tarihimize dair bilgi verebiliriz" diye konuştu.