HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de 25 yıllık özel okul tecrübesiyle faaliyet gösteren Özel Vildan Koleji, Covid-19 nedeniyle sekteye uğrayan eğitim öğretime katkı sağlamak amacıyla 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren ücretsiz olarak LGS Hazırlık ve Lise yaz okulu başlatıyor. 

Kalite ve verimlilik odaklı sınıflarda, her öğrenciye birebir etüt imkanının sağlandığını belirten Özel Vildan Koleji Genel Müdürü Bayram Atmaca, "Korona nedeniyle bir şekilde aksayan eğitim öğretime katkı sağlamak istedik. 17 Ağustos'ta başlatacağımız LGS Hazırlık ve yaz okulu süresince tedbirlere azami şekilde dikkat edeceğiz. 8 - 10 ve 12 kişilik sınıflarda, her öğrenciye birebir etüt imkanını sağlıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından temizlik adına beyaz bayrak sahibi bir okul olan okulumuz, değerli öğrencilerimizi bekliyor olacak." dedi. 

Atmaca, "Sınıfların her gün sabunlu su ile silindiği ve her hafta sonu okulumuza ait ULV cihazı ile sınıflarımızın ve okul içi tüm kullanım alanlarının dezenfekte edildiği, sağlık açısından biraz önce de belirttiğim gibi beyaz bayrak sahibi bir okulda eğitim almak tüm öğrencilerimizin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Öğrencilerimizi gönül rahatlığı ile sosyal mesafeli sınıflarda, bireysel sıralarda, vereceğimiz bu ücretsiz fırsat eğitimine bekliyoruz." ifadesini kullandı. 

Covid 19 tedbirleri doğrultusunda sınırlı sayıda kontenjanın olduğu Özel Vildan Koleji'nde

LGS Hazırlık kayıtları için son tarih 10 Ağustos 2020
Kayıt için -> https://vldn.in/ucretsiz-lgs-kursu
Lise Yaz okulu için son kayıt tarihi 15 Ağustos 2020
Kayıt için -> https://vldn.in/lise-ucretsiz-yaz-okulu

Ücretsiz LGS Hazırlık ve Yaz Okulu

Ücretsiz LGS Hazırlık ve Yaz Okulu