Uçak sefer saatlerinin Denizlili sanayici ve vatandaşı memnun edecek şekilde yeniden belirlendiğini ifade eden Tin, “Denizli ilimizin sanayisine, turizmine, ticaretine ve ihracat potansiyeline katkı sağlayacak hiçbir talebe kayıtsız değiliz” dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin, Denizli - İstanbul ve İstanbul - Denizli uçak sefer saatlerinin Denizli platformundan ve sanayicilerden gelen talep üzerine girişimleri sonucu yeniden düzenlendiğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin “Denizli, Türkiye’nin en çok ihracat yapan 8.nci ili, yani üretim ve ihracatın merkezi. İlimiz Turizm değerleri bakımından da önemli bir yere sahip, böylesi güçlü bir potansiyeli olan bir şehrin taleplerine cevap bulmak elbette bizim önceliğimizdir. Sivil toplum kuruluşlarımızın, Odalarımızın ve İşadamları derneklerimizin ortak kuruluşu olan Denizli Platformumuzun, iş dünyamızın ve birçok vatandaşımızın talebi üzerine İstanbul Denizli ve Denizli İstanbul uçak seferlerinin tercih edilen saatlere göre seferlerinin düzenlenmesi hususunu gündemimize aldık. Uçuş saatlerinin uygun hale getirilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Milletvekilimiz Cahit Özkan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızın Danışmanı hemşerimiz Saim İlçioğlu olmak üzere hep birlikte konuyu yakından takip ederek sonuçlanmasını sağladık” dedi. 

İşte Yeni Sefer Saatleri
Şahin Tin, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenen yeni sefer saatlerini de açıkladı. Şahin Tin, “Uçak sefer saatleri 25 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden tespit edildi.

Buna göre; Atatürk Havalimanından Sabah Kalkış, 06.00, Denizli Çardak Havalimanına iniş 07.20, Atatürk Havalimanından kalkış 17.10, Denizli Çardak Havalimanına iniş 18.30, ve Denizli Çardak Havalimanından sabah kalkış 08.15, Atatürk Havalimanına iniş 09.20, Denizli Çardak Havalimanından akşam kalkış 19.25, Atatürk Havalimanına iniş 20.40 olarak THY tarafından seferler planlanmıştır. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanından kalkış 16.25, Denizli Çardak Havalimanına iniş 17.25, ve Denizli Çardak Havalimanından kalkış 17.55, Sabiha Gökçen Havalimanına iniş 18.55 olarak Anadolu Jet uçuşları da devam edecektir. Belirlenen saatler doğrultusunda sanayicimizin ve iş insanımızın günü birlik İstanbul ziyaretleri, ticari görüşmeleri, iç ve dış dünyaya açılan kapı olan İstanbul’a ulaşımın daha kolay hale geleceğini ümit ediyoruz. Yeni uçak sefer saatlerinin ilimize iş dünyamıza ve sanayicilerimize hayırlı olmasını diler, ilimizin yaşanan sorunlarına karşı çözümler sunan ve duyarlı davranış sergileyen Denizli Platform üyesi tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, oda ve derneklerimize, platform dönem sözcümüze teşekkür ediyorum. Her zaman şehrimizin taleplerine cevap bulmanın gayretinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.