Tüyler; pek çok insan için sıkıntı veren bir durumdur. Özellikle koyu renkli ve yoğun kıl yapısına sahip olan kişiler için bu durum çok daha büyük bir sorun haline gelebilir. Görünüm kirliliğine sebep olduğu kadar, bulunduğu bölgedeki yoğunluğuna göre ağır bir koku hissi de veren tüylerin alınması gerekir. Bunun için günümüzde pek çok yöntem kullanılmakta, en acısız olarak tüy dökücü krem kullanımı ise en fazla tercih görmektedir.

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılmalıdır?

Tüylerin yoğunluğu ve bulunduğu bölge dikkate alınarak kremler tercih edilmelidir. Seçilen krem duştan önce bulunan bölgeye sürülmeli, yaklaşık olarak 4-6 dakika bekletilmelidir. Küçük bir bölgede dökülme olup olmadığı kontrol edildikten sonra, yumuşak bir bez ya da spatula yardımı ile bölge kremden arındırılmalıdır. Daha sonra soğuk su ile yıkanmaası gerekmektedir.

Uzun ve yoğun olan tüylerde işlem sonrası kızarıklık olabilmekte, bu durum ise bir süre sonra kendiliğinden geçmektedir. Bilinmesi gereken tüy dökücü kremiçerisinde kimyasal maddeler bulunduğu ve bunun için önce küçük bir bölgede denenmesi gerektiğidir. Ayrıca bu ürünleri satın alırken güvenilir yerlerden alınması ve kaliteli markaların tercihi, kişi bedenine zarar vermemesi açısından son derece önemlidir. Cildinizi düşünüyorsanız, en kaliteli ürünleri satın almak için https://www.nebioglukuafor.com/tuy-dokuculer-9405 adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.