Üniversitelerarası Futbol Süper Ligi’nde Türkiye Şampiyonluğunu kazanan ve Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Futbol Takımı, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı makamında ziyaret etti. 
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Futbol Takımı, Kayseri’de 11-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen KOÇFEST’te yapılan müsabakalarda, Türkiye Şampiyonu oldu. Halit Egesoy ve Osman Göde’nin birlikte çalıştırdığı takım, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı makamında ziyaret etti. Antrenör ve futbolcularla bir süre sohbet eden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “Futbol takımının müsabakalarını yakından takip ediyorum. Son dönemlerde katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar aldığını biliyorum. Son olarak Türkiye Şampiyonu olan ve bizleri onurlandıran antrenörlerimizi ve futbolcularımızı gönülden kutluyorum. Onların Avrupa şampiyonasında da ülkemizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi. 
Osman Göde ile birlikte takımın antrenörlüğünü yapan Halit Egesoy ise, “Bu takım üç yıldır her gittiği turnuvada başarılı olarak kupa aldı. Karakterli ve disiplinli bir takıma sahibiz. Başarıya inanan, takım ruhu gelişmiş bu oyuncular sayesinde Türkiye şampiyonluğunu kazandık. Hedefimiz ülkemizi ve üniversitemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmektir. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret sonunda Antrenör Halit Egesoy tarafından futbolcuların imzaladığı 20 numaralı Hüseyin Bağcı forması ile şampiyonluk kupası, Rektör Bağcı’ya takdim edildi. 2015 yılının Haziran ayında yapılacak olan Üniversitelerarası Avrupa Futbol Şampiyonası’nın İtalya’da yapılacağı öğrenildi.