Marmaris Labranda Otel’de yapılan toplantıya Türk Telekom Satış Direktörü Sait Ayaydın, Türk Telekom Ege Grup Müdürü Hasan Bakırcı, Türk Telekom Muğla İl Müdürü Necati Salman, Denizli Bölge Müdürü Şükrü Yıldırımdemir katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını Denizli Türk Telekom Mobil Dağıtım Merkezi Aves Telekom sahibi Ali Keskin, Muhammet Karahan  ve Salih Keskin yaptı. 
Türk Telekom Satış Direktörü Sait Ayaydın da yaptığı konuşmada, Türk ekonomisinin iyi gitmesi halinde kendi sektörlerinin daha iyiye gideceğini ifade etti. Ayaydın, Bayilere ve dağıtım merkezlerine gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti. Ayaydın, Türk Telekom’un yaptığı atılımlarla rakiplerini geride bırakarak zirveye çıktığını, bundan sonraki süreçte hedeflerinin rakiplerle arayı açarak yollarına emin adımlarla devam etmek olduğunu belirtti.  
Törende en iyi gelişim gösteren, toplam aktivasyon şampiyonu, satış şampiyonu, en iyi performans, cihaz şampiyonu, tarife satış şampiyonu olan firmaların yetkililerine ödül verildi. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Ali Keskin, Salih Keskin ve Muhammet Karahan,  hedeflerini büyüterek yollarına devam ettiklerini söylediler. Toplantı toplu fotoğraf çekimnin ardımdan sona erdi.