Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. Yıldönümü ve Polis Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar başkanlığındaki heyet Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Abdülkadir Demir, çağdaş devletin en önemli görevinin insanların huzur ve emniyeti sağlamak olduğunu söyledi. İnsanlığın var olduğundan buyana güvenlik teşkilatlarının da bulunduğunu belirten Vali Demir, “Bu gün ülkemizi gelişmiş ülkelerle karşılaştırdığımızda ülkemizin daha güvenli olduğunu gururla söylüyoruz. Burada en alt seviyede görev yapan arkadaşımızla en son noktadaki emniyet genel müdürümüzün ortak koordinasyonu ve çabası ile illerde valilerimizin koordinasyonuyla jandarma teşkilatımızla da el ele vererek bu mücadele devam ediyor. Ben inanıyorum ki arkadaşlarımız gece gündüz kendi özel hayatlarını da feda ederek insanların güveni ve huzuru için mücadele ediyor. Ben sizlerin şahsında tüm teşkilatı tebrik ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. Yıldönümü anısına Vali Abdülkadir Demir’e plaket takdim etti.