Denizli’de Turizm Haftası nedeniyle Pamukkale’de düzenlenen törende halk oyunları ekibi ve aşçıların yaptıkları gösteriler büyük ilgi gördü. 
Turizm Haftası nedeniyle Denizli’de düzenlenen etkinliklerin adresi UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale oldu. Düzenlenen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, turizm alanında her geçen gün daha iyiye gidildiğini belirterek, "Türkiye özellikle son 20 yılda turizm alanında inanılmaz başarılar elde etti. Denizli, Türkiye'de turistin en çok geldiği 5. ildir. Türkiye’de turistin konaklama sürelerine baktığımızda ise istediğimiz seviyede değiliz. Bizim turizmde en önemli hedefimiz termal sağlık turizmini geliştirmek. Ege Bölgesi de Türkiye'de termal kaynakların yüzde 85'ine sahip. İlerleyen dönemlerde yapılan çalışmalarla termal sağlık turizm alanında Denizli önemli bir kent olacak" dedi.
Konuşmaların ardından 10 yıldır faaliyet gösteren seyahat acentelerine teşekkür plaketi verilirken, halk oyunları ekibinin yaptığı gösteriler büyük alkış aldı. Kutlamalar kapsamında Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencileri de değişik yemekler yaptı.