Acıpayam’da Dalaman Çayı kenarına sorumsuzca bırakılan çöpler çevredeki vatandaşların tepkisini çekti. Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Gölcük mahallesi yakınlarından geçen Dalaman Çayı'nın kenarındaki çöp yığınını gören vatandaşlar, doğanın bu şekilde sorumsuzca kirletilmesinden dolayı tepkilerini dile getirdiler.

Acıpayam Gazetesi'nin haberine göre Gölcük mahallesi Dalaman Çayı kenarındaki çöp yığınlarını çevreye saygısızlık olarak değerlendiren İrfan Alpaydın, yetkililerin bu duruma derhal el atmasını istedi.

Önce çevreye saygılı olunması gerektiğini belirten Alpaydın “Çevreye saygısı olmayanın insana da saygısı olmaz. Gelişi güzel atılan çöpler zaten doğayı mahvediyor. Son yıllarda can çekişen Dalaman Çayı kenarına bırakılan bu çöpler hangi akla hizmet ve kim bıraktı. Bu çöplerin uzun zamandan beri burada olduğu anlaşılıyor. Bir çok yerleşim yerinin kanalizasyon atıkları Dalaman çayını kirletirken bir de çöplerin buraya bırakılması çok acı verici bir olay. Yetkililerimizden bu konuda ilgi bekliyoruz” dedi. Yetkililerin bu konuda ne gibi bir yaptırım uygulayacakları merak ediliyor.