Denizli Belediyesi Halk Otobüsleri İşletmecisi Turex,  çalışanlarının primlerini düzenli ve zamanında ödediği için Sosyal Güvenlik Kurumu Denizli İl Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
Denizli Belediyesi Halk Otobüsleri İşletmecisi Turex, Sosyal Güvenlik Kurumu Denizli İl Müdürlüğü tarafından,  çalışanlarının primlerini düzenli ve zamanında ödediği için plaketle ödüllendirildi. 2008 yılında Denizli’de 108 otobüsüyle toplu taşımacılık konusunda hizmet vermeye başlayan Turex, hizmette kalite anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda 255 çalışanıyla toplu taşımada Denizli halkına hizmet veren Turex, çalışanlarının primlerini düzenli bir şekilde ödediği için SGK tarafından ödüllendirildi.
Denizli, İstanbul, Afyon ve Tekirdağ’da Turex olarak hizmet verdiklerini belirten Turex İşletme Müdürü Recep Tokat; “ Denizli’deki toplu taşımada halkımıza kaliteli hizmet sunmak için 2008 yılından buyana gece gündüz demeden çalışıyor. Denizlili insanların çalıştığı bu şirkette en önemli konulardan biriside işçilerin mutlu ve güvenli bir şekilde çalışmasıdır. Bu bağlamda 255 çalışanımızın sigorta primlerini aldıkları maaş üzerinden SGK’ya bildiriyoruz. SGK’da bu duyarlılığımızdan dolayı bizleri ödüllendirdi. Bu ödül için SGK’ya teşekkür ederiz” dedi.