Muğla’nın Marmaris İlçesinde dün gece bir tur minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada minibüs, orta refüje girdi, aydınlatma direğini devirdi daha sonra çam ağacına çarptı. Minibüs uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Minibüsün sürücüsü kazadan sonra kayıplara karıştı.
Marmaris İçmeler karayolunda gece saat 23.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre, Turunç istikametinden Marmaris’e gelen bir tur minibüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan
minibüs orta refüje çarpıp aydınlatma direğini devirdi, 15 metre ilerideki kaldırımda bulunan çam ağacına çarparak durdu. Minibüs uçuruma yuvarlanmaktan ağaç sayesinde kurtuldu. Araç kaza sonrası hurdaya döndü. Kazaya şahit olan turistler büyük panik yaşadı. Kazada, minibüsün kırılan camları yola savrulurken belediye ekipleri temizlik çalışması yaptı. Aracın sürücüsü kaza yerini terk ederek kayıplara karıştı.Polis kaza yerinde uzun süre kayıp sürücüyü aradı ancak bulamadı. Hastaneleri arayan yetkililer sürücüyü tespit için çalışma başlattı.