Kamu Hastaneleri Birliği kapsamında Denizli Devlet Hastanesi’ne yönetici olarak atanan Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ı Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri ziyaret etti. Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik, Bürokratik İlişkiler Komisyonu Başkanı Kadir Erken, Denetim Kurulu Başkanı Şaban Saluk, Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı Fatih Kaya, Denizli İl Genel Sekreteri Murat Önce ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sencan katıldı.
TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik yeni görevinden dolayı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, TÜMSİAD’ın Denizli ve Türkiye’de yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi ve sivil toplum kuruluşu olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan da TÜMSİAD üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sivil toplum kuruluşlarıyla kamunun el ele çalışması gerektiğini söyledi.
Konuşmaların ardından TÜMSİAD üyeleri Kalp Damar Cerrahi Servisi’nde yaptığı başarılı KALP ameliyatları ve göstermiş olduğu başarı sebebiyle memnuniyetlerinden dolayı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’a TÜMSİAD adına teşekkür plaketi verdi.