HABERDENİZLİ.COM

Her şey Şenol ve Fatma çiftinin oğulları Hamit'in kendisini doktor olarak tanıtan yaşça büyük Nehir Taşkın, isimli bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia ederek Esra Erol’un sunduğu programına  katılmasıyla ortaya çıktı. Ailenin oğlumuzu kaçırdığı dedikleri kadın kendisini doktorum diye farklı bir isimle tanıtmış, hiç evlenmediğini, çocuğu olmadığını söylemişti. Bununla da yetinmeyip eski kocasını kardeşim diye tanıtıp sevgilisiyle ve eski kocasıyla birlikte aynı evde yaşamıştı.

Canlı yayında söyledikleri ve tavırları fazlasıyla dikkat çeken Aynur Yılmaz ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Kendisini Nehir Taşkın olarak tanıtmıştı fakat hayatının bazı dönemlerinde Canan ve Aygül olarak sahte isimlerle yaşamış. Aynur'un kardeşim diye tanıttığı eski eşi Nuh Topsakal'ın aslında Aynur'la Hamit'i tanıştırdığı iddiası da var. Nuh Topsakal'ın, Hamit'in 15 yaşındaki kardeşine aşık olduğu için kardeş rolü yaptığı iddiası da kafaları karıştırdı.

İNKAR ETTİĞİ OĞLU SARAYKÖY’DE ÇIKTI

Evlendiğini zorla kabul eden Aynur Yılmaz çocuğum da yok demişti ama aslında ilk eşinden 2 tane oğlu olduğu ve bu çocukları çok küçük yaşlarda terk ettiği ortaya çıktı ve kabul etti. Yılmaz’ın çocuklarını kabul ettiği bölüme Sarayköy’de yaşayan Kaan Büyükbingöl isimli oğlu katıldı. Ben çocuklarımı hiç görmedim diyen annesini yalanlayan oğlu 2017 yılında annesinin İstanbul Silivri’de bulunan evinde ziyaret ettiğini, fakat evde gördüğü ortamdan duyduğu rahatsızlıktan dolayı fazla kalmayarak ayrıldığını ifade etti. Annesinin kardeşini ve kendisini 4 yaşındayken bakıcıya verip ortadan kaybolduğunu da açıklayan oğlu daha sonra yetiştirme yurduna verildiğini ardından babalarının kendilerine bularak sahip çıktığını anlattı. Aynur Yılmaz’ın Sarayköy’deki  oğlu annem bizleri aramak için televizyonlara çıktı zannetmiştim fakat yanılmışım, hep televizyondan izlerdim şuan burada böyle bir durumun içerisinde olduğuma inanamıyorum dedi. Oğlu ayrıca ben buraya gerçekleri anlatmak için katıldım çünkü bu insanlar yalan söylüyor dedi.

  Şu an çocuklarının kaç yaşında olduğunu da bilmiyor...

Aynur, meğerse bundan 2 ay önce kız kardeşi Leyla'nın evine Cemalettin isimli biriyle ve Hamit'le gitmiş. Cemalettin'i sevgilim, Hamit'i de kayıp olan abimiz diye tanıtmış.

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Kadının Oğlu Sarayköy'den Çıktı