Enerji Kimlik Belgesi

Türkiye Cumhuriyeti Tabii Kaynaklar Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından yetki verilmiş bir şirket olan Sehatek Enerji Verimliliği Danışmanlık ve Mühendislik Aş, yenilenebilir enerji kaynakları ve doğal kaynaklar enerji sektörünün en önde gelen firmalarından biri olmakla birlikte en yenilikçi ve en inovatif çalışmalar gerçekleştiren firması olma özelliği göstermektedir. Bu kapsamda çalışmalar yürüten firmamız, kaliteli ve daima müşteri memnuniyetini temel alan faaliyetler yürütmektedir.

Hakkımızda

Sehatek Enerji Verimliliği Danışmanlık ve Mühendislik şirketimiz, Türkiye Cumhuriyeti Tabii Kaynaklar ve Yenilebilir Enerji Kaynakları Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından yetki ve onay almış bir şirket olma özelliği taşımaktadır. Bunun yanı sıra Enerji Verimlilik ve Danışmanlık firması olarak oteller, işletmeler, hastaneler, alışveriş merkezleri, hava alanları, üniversiteler, okullar, otogarlar, stadyumlar vb. ticari ve hizmet binaları, kamu kuruluş ve kurumları, konutlar, meskenler için Enerji Kimlik Belgesi hizmeti sağlamaktadır. Her biri alanında uzman personeli ile enerji alanında oldukça deneyimli bir ekibe sahip olmakta olup, ihtiyacınız olan danışmanlık ve enerji verimlilik hizmetleri için faaliyetler yürütmektedir.

Enerji Verimlilik ve Danışmanlık Hizmetlerimiz

Sehatek Enerji Verimlilik ve Danışmanlık işletmesi olarak yenilebilir enerji kaynakları, enerji verimliliği ve yetki belgesi alma konusunda gereksinim duyabileceğiniz tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bilgi birikimi ve hizmet anlayışına sahip olmakta olup, çalışan personellerimizin her biri bu anlayış içerisinde hizmet sağlamaktadır. Şirketimizin siz değerli müşterilerimiz tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen en önemli hizmetimiz Enerji Kimlik Belgesi hizmetlerimizdir. Bunun yanı sıra Enerji Verimlilik ve Danışmanlık merkezi olarak siz değerli müşterilerimiz için uzman eğitmenlerimiz aracılığıyla eğitim seminerleri düzenlemekte olup, enerji etüt proje ve termal kamera ölçümleri gibi hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Ekibimizin her üyesi sertifikalı ve eğitimli enerji yöneticileri ve mühendislerden oluşmakta olup, çalışanlarımız müşterilerimizi memnuniyeti için, kalite standartlarından taviz vermeden, enerjinin tasarruflu ve etkin kullanımı için çalışmalar yürütmektedir.

Enerji Kimlik Belgesi Hizmetinde Lider Firma

Sehatek firmamız, enerji verimliliği ve etkin enerji kullanımı konusu üzerinde daima önemle durmaktadır. Bu bağlamda faaliyetlerine ve hizmet anlayışına yön veren şirketimiz, müşterilerimizin yaşam alanları içerisinde kullanılan enerjiyi etkin ve tasarruflu bir şekilde kullanımı için hizmet sağlamaktadır. Firmamızın en temel hedeflerinden biri; sektörün ve ülkemizin enerji verimliliği konusunda yapılan çalışmalara önderlik eden firma olabilmektir.

Vizyon Politikalarımız

Şirketimizin enerji kullanımı konusunda geleceğe dair vizyon politikaları mevcuttur. Bu doğrultuda gelecek hedeflerini belirleyen firmamız, sektör içinde elde ettiği deneyim ve bilgiyi siz değerli müşterilerimize aktarmaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra şirketimizin vizyon politikalarından bir diğeri ise; Enerji Kimlik Belgesi konusunda enerji verimliliği ve danışmanlık firması olarak liderliğini sürdürmektir.

Enerji Kimlik Belgesi Hizmetimiz

Enerji Verimliliği Kanunu kapsamınca yeni binalar için alınması zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik evrakı; bina sistemlerinde ısıtma, soğutma, sıcak su ve havalandırma gibi enerji sistemlerinin yıl boyunca tüketmiş olduğu enerjiyi gösteren bir belgedir. Bu kapsamda şirketimiz havalimanları, alışveriş merkezleri, otogar, stadyum, otel, okul ve benzeri birçok ticari ve hizmet binaları ve aynı zamanda devlet kamu kurum ve kuruluşları için Enerji Kimlik Belgesi düzenleme işlemlerini gerçekleştirmektedir. Enerji kimlik sertifikası alımını için dilerseniz sehatek.com.tr adresimizi ziyaret ederek teklif al bölümü üzerinden EKB bedeli için form doldurun, dilerseniz canlı destek üzerinden ya da iletişim formu, telefon, sosyal medya gibi diğer iletişim kanallarımız aracılığı ile bizlere ulaşın. Ücretsiz teklif almak için tarafımıza form göndermeniz halinde temsilcilerimiz dakikalar içinde sizlere geri dönüş sağlayacaktır.