HABERDENİZLİ.COM

Denizli’ye bir dizi ziyaretler için gelen TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Demir, Genel Sayman Ecz. Barış Özgen, Vakıf Müdürü Tansu Özcan, İstanbul Temsilciliğinden Hüdai Demir; Denizli Temsilciliğinden Sidar Anıl Özalp ve Gülin Coşkun'un hazırladığı program kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı, Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'i ziyaret etti.

TÜLOV olarak Türkiye’de örgütlenmeye hız verdiklerini ve son olarak Edirne temcilciliğini açtıklarını belirten TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Demir, Denizli temsilciliğinin de önümüzdeki aylarda bir program yapacaklarını belirtti.  Denizli’den önemli işler beklediğini belirten Demir sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’TÜLOV’u Denizli’de çalışmalarını takdirle izlediğim Sidar Anıl Özalp ve Gülin Coşkun temsil ediyor. Yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Denizli’de TÜLOV'u güçlendirme konusunda da ellerinden geleni yapıyorlar. Denizli’ye böyle güzel bir oluşumu kazandıracağımız için ben çok heyecanlı ve mutluyum.’’ 

Gülizar Biçer Karaca Vakfımıza Güç Kattı

Ziyaretler sonunda Denizli Milletvekili Chp Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı da Vakıflarına üye olarak kazandıklarını ekleyen Demir “Sn. Gülizar Biçer Karaca’nın vakfımıza katılması bizi onurlandırmış ve bizlere güç katmıştır” dedi.

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV), Cumhuriyet’in kazanımlarının ve bu topluma katmış olduğu değerlerin bir taşıyıcısı olmak için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. 2002 yılında “Vergi muafiyeti” kazanımı elde ederek, kamu yararı niteliğinde bir vakıf olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkemizin tarihsel, kültürel, sosyal ve çağdaş değerlerinin dünyaya tanıtılması ve lobi faaliyetlerine katkılar yapması amacıyla kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV), kuruluşundan bu yana alanında önemli etkinliklere imza atmış, atmaya da devam edecektir.