CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'nün yıkılarak yerine yeşil alan yapılacağını söylediğini fakat otopark ihalesinin yapıldığını söyledi.

Sancar, "Otoparkla ilgili söylediklerinin tamamı yalandır. Ardından da tüccar zihniyetiyle Denizlimiz'in kamu mallarını ranta çevirmektedir. Sadece ocak ayında 100 bin metrekare belediye arazisinin mülkünü arsasını satışa çıkarmış. Yine mart ayında 15 bin metrekareye yakın arazi ve arsayı satışa çıkarmış ve bu büyük metrekarelerdeki arazileri tek tek satmaktadır. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımızla belediye mallarını bir bir satıp, vatandaşı mağdur etmek yoktur. Kamunun mallarını birilerine peşkeş çekmek yanlıştır. Kamu malı da olsa otoparkları yeşil alana çevirip satma zihniyeti yoktur. Çünkü sosyal demokrat belediyecilik hakkın haklının ve vatandaşın yanında, belediye hizmetlerini en şeffaf en ekonomik ve en hızlı şekilde sunabilmektir." dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a uyarı da bulunan Sancar, "Sayın Zolan yaptığınız yanlıştır, haksızlıktır. Bu arazileri, babanızın malı gibi satıyorsunuz. Fakat 50 yıl sonrasını ipotek altına alıyorsunuz. Bu alana bir otopark yapsan üzerine de yeşil alan yapsan vatandaşımız da rahat nefes alacaktır." dedi.