Sonbahar ve kış aylarında neredeyse tüm parçalarda en çok kullanılan kumaşlar triko kumaşlardır. Özellikle de tüm kombinlerde yer edinen ve şıklığı ile gönülleri fetih eden triko hırka modelleri her geçen gün farklı tasarım ve kesimler ile karşınıza çıkmaya devam ediyor. Kullanımı oldukça uzun ömürlü olan ve gömleklerle, bluz modelleriyle, tişört modelleriyle ve içlik modelleriyle rahatlıkla kombin edilen bu hırka modellerini kaçırmamalısınız.

Uzun Triko Hırka Modelleri

Uzun kesime sahip olan triko hırka modelleri, bilek boya kadar uzanıyor. Trikonun orijinal yapısı uzun yıllar boyunca kullanmanıza olanak sağlıyor. Hem sağlıklı hem de son derece dayanıklı olan bu modelleri istediğiniz tüm kombinlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Değişik Tasarımlı Triko Hırka Modelleri

Değişik tasarımlara sahip olan triko hırka modellerinde düğmeli tasarımlar, fermuarlı tasarımlar, kuşaklı bağlamalı tasarımlar ve önü açık salaş tasarımlar dikkat çekiyor. Sizler de hem uygun fiyatlı hem de son derece kaliteli olan triko modellere https://www.robin.com.tr/kadin-hirka adresinden tek tıkla ulaşım sağlayabilir ve alabilirsiniz.