Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen ve en güvenilir online alışveriş mağazası olan Trendyol, büyük 6 - 7 - 8 Ekim indirimleri için hazırlıklara başlamış durumda. 6-7-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan BüyükTrendyol Ekim indirimlerialışveriş severler tarafından da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Bu büyük indirimlere ek olarak Trendyol İndirim Kodu almayı da ihmal etmemenizi tavsiye ederiz. Bu indirim kodları ile alışverişinizi çok daha ucuza getirebilme imkanına sahip olduğunuzu unutmayın!

Türkiye'nin en fazla alışveriş yapılan online sitesi Trendyol, Ekim ayında içerisinde de birbirinden kaliteli, çeşitli ve uygun fiyatlı ürünleri büyük indirimlerle müşterilerine sunmaya devam edecek.Trendyol'da %80'e kadar varacak olan bu büyük indirimleri kaçırmayın.

Büyük 6-7-8 Ekim’e Özel Yükle Ve Kazan!

Trendyol Aktif İndirim Kodu kullanımı ile alışverişlerinizi ekstra indirimlerle çok daha ucuza getirebileceğinizden bahsetmiştik. Ancak Trendyol'un son zamanlarda oldukça tercih edilen bir kampanyası daha mevcut; o da Trendyol Cüzdan. 6-7-8 Ekim indirimlerinin uygulanacağı ürünlerinde kullanmak üzere 100 TL kazanmak için 5 Ekim tarihinde saat en geç 12:00'a kadar Trendyol cüzdan hesabına para yükle ve bu büyük kampanyadan yararlan.Yükleme yapabilmek için;

  • Trendyol mobil uygulamasına giriş yapın,
  • Hesabım menüsüne gidin ve Trendyol Cüzdan Hesabım bölümüne tıklayın,
  • Ardından da kart bilgilerinizi girerek bakiye aktarmanız yeterli olacaktır.

Bu adımları takip ettikten sonra cüzdan kuponu kazanabilirsiniz.

Kampanyanın Koşulları Nelerdir?

Trendyol İndirim Kuponu kampanyası ile birlikte, müşterileri fazlasıyla memnun eden Trendyol cüzdan kampanyasının koşullarını da sizler için derledik;

  • Trendyol cüzdan kampanyasında; 30 TL yüklediğiniz bir Kupon 300 TL ve üzerindeki alışverişlerde geçerliliğini korumaktadır. 50 TL Kupon 500 TL ve üzerinde geçerliyken; 100 TL Kupon 1000 TL ve üzerindeki alışverişler için geçerlidir.
  • Kampanyanın içerisineyalnızca 2 Ekim tarihinden 5 Ekim saat 12:00’ye kadar yapmış olduğunuz yüklemeler dahil edilmektedir. Bu tarih aralığında yaptığınız toplam yüklemeye bakılır ve hakkınız olan en yüksek kupon hesabınıza tanımlanır.
  • Hediye kuponlarının tamamı ise 5 Ekim saat 18:00’a kadar hesabınıza iletilir.
  • Kampanya henüz başlamadan önce çekilmiş yada kullanılmış olan bakiyeniz kampanyaya dahil edilmemektedir.
  • Cüzdan kampanyası; mücevherve altınalışverişlerinde ve cep telefonu alışverişlerinde geçerli değildir.