Muğla’nın Seydikemer ilçesi Kadıköy Mahallesinde su kanalına düşen traktördeki 2 kişiden biri öldü, diğeri yaralı olarak kurtarıldı. Su kanalına uçan 2 kişi traktörün altından kepçe yardımıyla çıkartıldı. 
Seydikemer İlçesi Kadıköy Mahallesinde kurulan pazardan alışveriş yapmak için Hacıosmanlar mahallesinden Faik Özdemir(60)’in kullandığı 19AK 651 Plakalı traktörle gelen Tevfik Poyraz (80) alışveriş yaptıktan sonra yine birlikte eve dönmek için hareket ettiler. Kadıköy Mahallesi Eski Belediye Binası yakınında Faik Özdemir’in kullandığı traktör dikkatsizlik yüzünden yol kenarındaki su kanalına düştü. 60 yaşındaki sürücü Faik Özdemir ile Traktörde yolcu olarak bulunan 80 yaşındaki Tevfik Poyraz su dolu kanalda traktörün altında kaldılar. Çevreden kazayı gören vatandaşlar hemen jandarma, 112 acil sağlık ve İtfaiye oto kurtarmadan yardım istediler. Semt pazarı olması nedeniyle çok sayıda vatandaş kaza yerinde toplandı. Çevreden temin edilen bir kepçe yardımıyla traktörün altında kalan sürücü Faik Özdemir yaralı olarak kurtarılırken Tevfik Poyraz’ın cesedi çıkarıldı. 
Yaralı sürücü Faik Özdemir 112 acil Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Kazanın olduğunu duyan Tevfik Poyraz’ın kızı ve oğlu ile diğer yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizleri geçirdi. Kazaya Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Jandarma el koydu.
Kadıköy Mahalle Muhtarı Ali Gök traktörde bulunan kişileri tanıdığını Pazar alışverişi yaptıktan sonra mahallelerine dönüşte kazanın meydana geldiğini belirterek, “Kaza nedeniyle çok üzgünüz”diye konuştu.