Merkezefendi Belediyesi toplam 3 milyon liralık yol  yatırımı yaparak bölgeye adeta yeniden hayat veriyor. Yıllardır toz toprak içinde olan ve fabrikaların bulunduğu mahalleye 15 kilometre uzunluğunda yeni yol açılırken, 150 bin metrekare sıcak asfalt atılıyor. 

Yıllardan beridir modern yollara hasret kalan Bozburun Mahallesi’nin yolları yeniden hayat buluyor. Merkezefendi Belediyesi mahallede, 15 kilometre uzunluğunda 20 metre genişliğinde yeni yollar açıyor. Bir yandan da var olan yollara sıcak asfalt atılıyor. Toplam 150 bin metrekare alana sıcak asfalt atacaklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “ Bozburun Mahallemiz maalesef yıllarca modern yollara hasret kalmış, bölgeden sürekli olarak şikayetler alıyorduk. Teknik ekibimizle burada ne yapabilirizi ele alarak buraya tam 3 milyon liralık dev yatırımı uygun gördük.

Halkımızın daha iyi koşullarda ulaşımlarını sağlayabilmeleri için yeni yollar açarak asfaltlama çalışmalarına başladık. 15 kilometre uzunluğunda 20 metre genişliğinde yeni yol yapım çalışmasının 12 kilometrelik kısmını tamamladık. Toplam 150 bin metrekarelik asfaltlama çalışmamızın da 30 bin metrekarelik kısmını tamamladık. En kısa süre içinde çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Bozburun atıl olmaktan çıkacak daha güzel daha modern bir görünüme kavuşacak. Merkezefendi halkı her şeyin en iyisine layık. Merkezefendi daha güzel olacak” dedi.