Fethiye ilçesinde 2,5 yaşındaki bir çocuk, su kanalına düşerek hayatını kaybetti. Olayı öğrenen babaanne, torununun kurtarılamadığını duyunca ağıtlar yaktı.
Olay, Fethiye'nin Girmeler köyü Orta Mahalle'de meydana geldi. Muğla'da çiçekçilik yapan Basri Koyuncu, üç gün önce oğlu 2,5 yaşındaki Ömer'i babaannesinin ısrarı üzerine Girmeler köyüne gönderdi. Babaanne Akman Koyuncu, minik Ömer ile teyzesi Şahsene Koyuncu'yu ziyarete gitti. Evin önünde oynamakta olan minik Ömer bir ara ortadan kaybolunca babaannesi ile teyzesi hemen aramaya çıktı. Minik Ömer’in su kanalına düştüğü görülünce, çevredeki vatandaşların yardımı ile minik çocuk su kanalından çıkarıldı, 112 acil ambulanstan yardım istendi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Ömer, yolda hayatını kaybetti.

BABAANNE VE DİĞER YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne alınan Ömer’in peşinden hastaneye koşturan babaanne Akman Koyuncu ve diğer yakınları, Ömer’in ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Babaanne Akman Koyuncu, “Ben şimdi oğluma ne diyeceğim. Ah kuzum misafir geldiydi” diye ağıtlar yaktı. Minik Ömer’in annesi de hastaneye gelip biricik yavrusunun kanala düşerek suda boğulması haberini alınca adeta yıkıldı. Anne ve babaanne acil servise kaldırılarak sakinleştirici yapılmasına rağmen, feryatlar hiç bitmedi.

CENAZE ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ
Su kanalına düşerek hayatını kaybeden minik Ömer için Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma soruşturma başlattı. Ömer’in cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.