İbadet için bir materyal olarak düşünülen tesbih, namazlardan sonra zikir ve duada kullanılır. Genellikle Allah’ın isimlerini telaffuz ederken saymak için kullanılır. Yalnızca İslam dini değil, Hıristiyanlık ta rahip ve rahibelerde kıyafet aksesuarı olarak da kullanılır. Eski dönemlerde insanların ne iş yaptıkları kullandıkları tesbihe göre anlaşılırdı. Ayrıca stresli çalışma ortamlarında ruhsal olarak rahatlamak için tesbih kullanılabileceği de söylenmektedir.

Tesbih koleksiyon ve ibadet amaçlı değerli taşlar kullanılarak üretilir. Kehribar Oltu taşı, ahşap, sandal ağacı, kuka ağacı, öd ağacı gibi ürünlerden yapılan toptan tesbih uygun fiyatlarla üretilmektedir. Tesbih meraklıları koleksiyon oluştururlar ve bu koleksiyon yaparken değişik taşlardan yapılmış olan tasarımlarla zenginleştirirler.

Toptan Tesbih Yapılan Taşlar

Müşterilerin taleplerine göre üretilen tesbihler, gümüş, kehribar, oltu, kuka, bukalemun, toz kehribar, kazaiye tesbihler, akik, mercan taşları kullanılarak tasarlanır.Turkuvaz, doğal ametist, pembe kuvars,mercan, turmalin, altın kaplamalı, zirkon taş, Trabzon örmesi, sarı sıkma kehribar, lapis taşlı tesbihler de üretilmektedir.Toptan tesbih modellerini https://www.tekbirsilver.com/toptan-tesbih-modelleri sayfasını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.