Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili, bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin düzenlediği etkinlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden şeref belgesi ve plaket aldı.

Bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel kurulda 10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine, yapılan törenle hizmet şeref belgesi ve plaket verildi. Şeref Belgeleri ve plaketler sahiplerine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından TOBB’un Ankara’daki Birlik Merkezi’nde yapılan törenle takdim edildi.
TOBB Genel kurul Delegesi olarak 20. yılını dolduran Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, plaketini TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı.