Başbakan Ahmet Davutoğlu, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’in de aralarında bulunduğu TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Çankaya Köşkü'nde kabul etti. 
Kabulün ardından bir açıklama yapan Hisarcıklıoğlu, Hükümetin açıkladığı 1 yıllık Eylem Planı'nı çok faydalı bulduklarını belirterek, seçim döneminin geride bırakıldığını ve yeniden ekonomiye odaklanılması taleplerini hep dile getirdiklerini belirtti. 
Türk özel sektörü olarak yeniden koşmaya hazır olduklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Hükümetimiz tarafından açıklanan 1 yıllık Eylem Planı'nı çok faydalı buluyoruz. İş dünyası ve yatırımcılar önlerini görmek ister, Eylem Planı'nda da bunu görüyoruz. Bundan dolayı teşekkür ettik. Bölgemizde sisli hava daha hızlı şekilde artarken, açıklanan yol haritası çok önemliydi.” diye konuştu.
Hisarcıklıoğlu, Eylem Planı'nda çalışma hayatından mesleki eğitime, girişimcilikten yenilikçilik desteklerinden KOBİ teşviklerine kadar uzun zamandır bekledikleri birçok reformun bulunduğunu ifade etti. Reformların hayata geçmesi için hükümetle birlikte çalışacaklarını kaydeden Hisarcıklıoğlu, kanunların da takipçisi olacaklarının altını çizdi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.