Sanayisi ve ülke ekonomisindeki yeri ile lider şehirlerden birisi olan Denizli, önemli misafirlerini ağırlayacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yönetim kurulu toplantısına Denizli ev sahipliği yapacak. Birlik Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu toplantı için pazartesi günü Denizli'ye geliyor.

TOBB Yönetim Kurulu Denizli’de toplanacak.TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,TOBB Yönetim Kurulu toplantısına katılmak, Oda ve Borsaları ziyaret etmek, okul protokolünü imzalamak ve akşamında işadamlarıyla yapılacak olan toplantıya katılmak için 22 Aralık Pazartesi günü Denizli'ye geliyor.
Denizli Ticaret Odası Bakanı Necdet Özer, Denizli Sanayi odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinde hazır bulunacak.
İldeki ve İlçelerdeki Oda ve borsaları da ziyaret edecek olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Denizli programında; Denizli Valiliği ile TOBB arasında TOBB tarafından yaptırılacak olan Meslek Lisesi için protokol imzalanacak, TOBB Yönetim Kurulu toplantısı yapılacak, aynı zamanda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Denizlili işadamları ile buluşacak.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, ekonomisiyle sanayisiyle Denizli'nin ülkede çok önemli bir yerde olduğunu söyledi. TOBB yönetim kurulu toplantısının Denizli'de yapılması ve Başkan Hisarcıklıoğlu'nun toplantı dahil kent içindeki temaslarının Denizli'nin önemini vurgulamaya yettiğini söyledi.