AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, referandum sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak terör destekçisi siyasi akıllara sert mesajlar verdi. Milletvekili Şahin Tin, “Tek bir akıl için birçok cepheden saldıran terör örgütleri ve onlara çanak tutan siyasi uzantıları artık bugün iyice gün yüzüne çıkmıştır.

Sadece HDP değil CHP’nin de bu denli siyasi karanlık bakışı, ülkemize saldıran terör unsurlarıyla aynı safta yerini alması, oldukça manidardır. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun asil bir vatan evladına hainlerle yürümek yakışmaz. Biz hainlerin izini bu topraklardan silmeye ve köklerini kazımaya kararlıyız. Kendini bilmez, temiz siyasi yüz görünümlü hendek severlere, bu ülkeyi teslim edecek değiliz.

Bize devletin bekası için mücadele etmek yakışır. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Şehitlerimize ihanet eden kirli zihinlere millet iradesi en net cevabı sandıkta verecektir. Devletimizin hendeklere gömdüğü hainleri, referandum da ‘hayır’ diyerek diriltmeye çalışanlar, milletimizin ‘Evet’leriyle tarihe gömülecekler” dedi.  

TÜRK BAYRAĞI GİBİ DİKİLDİ

Referandum ile ilgili ülkücü harekete de çağrıda bulunan Milletvekili Şahin Tin; “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli üzerine düşeni fazlasıyla yapmış, tarafını milletten yana seçmiş ve net duruş sergileyerek ismi gibi devletin yanında yerini almıştır. MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli, böylesi önemli bir milli mesele de HDP ve CHP’nin yaptığı gibi devletimize ve milletimize hendek kazanların yanında yer almak bir yana karşılarına Türk bayrağı gibi dikilmiştir. Ülkücü kardeşlerimiz bilsinler ki, bugün yaşanan süreç her hangi bir siyasi partinin var olma mücadelesi değildir. Bu süreç milletin ve devletin varlığı, İslam âleminin umut bağladığı Türkiye’nin güçlenmesiyle ilgili bir süreçtir. Gün tahriklere ve yanıltıcı cümlelere itibar etmeden var olma mücadelesinde devletimizin yanında yer alma ve milletimizle birlikte yürüme günüdür” dedi.