Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı yıl sonu etkinliklerini kapsamında Türk Halk Müziği konseri düzenlendi 
İsmail Barkan'ın şefliğindeki konser Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Düzenlenen konsere Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Jandarma Alay Komutanı Ferdi Korkmaz, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren koro üyeleri, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Türk Halk Müziği Korosunun Türküleri sonrasında sahne alan TRT Sanatçısı Sebahattin Gülümser Denizli, Ege ve çeşitli yörelerden seslendirdiği türkülerle konser alanındaki seyircileri coşturdu. Muhteşem gecenin finalinde Vali yardımcısı Ekrem Erdoğan yaptığı konuşmada, "Kültürümüzü yaşatanlara, üretenlere, taşıyanlara, öğretenlere teşekkür ediyorum. Onlara millet olarak borçluyuz. Denizli zaten halk müziğinin ana kaynaklarından birisi. Özay Gönlüm'ü, Talip Özkan'ı, Hayri Dev'i yetiştiren Türkü memleketidir burası. Bugün bunun örneğini görerek harika bir konser dinledik. Büyükşehir Belediyemizin sağladığı imkanlar sayesinde sanatsal etkinlikler izliyoruz. Bu imkanı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. 
Gece sonunda Konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, "Hep beraber güzel bir akşam geçirdik. Bizlerin her etkinliğinde yanımızda olduğunuz için sizlere de teşekkür ederim. Sanata ve sanatçıya değer veriyoruz. Başta çocuklarımız olmak üzere halk müziği ve sanat müziği korosu, enstrümanlarla ilgili kurslar herkese açık. Her kursumuz ücretsiz. Belediyemiz tarafından kültür hizmetleri sanat faaliyetleri sürdürülüyor. Yeter ki sizler çocuklarımız arzu etsin" dedi.