Ocak Başkanı Hisarlıoğlu yaptığı açıklamada, “Sayın Liderimizin duası, Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ile 24 Aralık 2017 itibarı ile Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığı görevime başlamış bulunmaktayım. Davamız Hak davası yolumuz Milliyetçi Türkiye ve Turan’dır. Temeli binlerce yıllık Türk töresine dayanan yarım asırlık Ülkü Ocakları, bu günlere kadar yetiştirdiği binlerce vatan millet sevdalısı gençle Ülkemizin milletimizin ve davamızın bekası için mücadelesini olanca gücü ile Başbuğ’umuzun yolunda, Liderimizin emrinde Kılavuz’umuzun izinde devam ettirecektir.

Binlerce Ülkücü Şehit üzerine kurulu bu kutlu dava, her bir Ülkücünün yaşamı, duruşu, uğrunda canını vereceği mücadelesi olmuştur. İki buçuk senedir sürdürdüğü İl Ocak Başkanlığı görevinde bir çok ilke imza atan ilk günden bugüne bizlere ağabey olan, çocuklarından, işinden, ailesinden yaşamından yaptığı fedakarlıklarla olgunlukla Ocak kavramını çok üstlere taşıyan Denizli’de zor günlerde Ülkücü duruşu gösteren Sayın Murat Naci Öncel başkanım yine aynı olgunlulukla bayrağı devredip bizlerin de bu vebale ortak olmamızı pazar günü Denizli’de her birimizi gururlandıran bir bayrak değişimi ile sağladı” dedi. 
Hisarlıoğlu, “Bu süreçte bizleri destekleyen ve yalnız bırakmayan Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyefendiye Sayın Genel Merkez yöneticilerimize Sayın MHP İl ve İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerimize, Meclis üyelerimize, Sendika başkanlarımız ve yöneticilerimize ÜİD başkanlarımız ve yöneticilerimize çeşitli STK yöneticilerimize çok değerli dava büyüklerimize ve ağabeylerimize çok değerli Basın mensubu arkadaşlarımıza ailelerimize ve bu güzelliğin temelindeki İlkokuldan, Üniversiteye değerli teşkilat mensubu bay bayan arkadaşlar İl ve İlce Ocak Başkanlarımız ve Ocak yönetimlerimize yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonra da desteklerinin ve gönüllerinin bizlerle olmasını, bizlerin de bu kutlu yolda davamıza layık olabilmemizi Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Allah C.C yar ve yardımcımız olsun haklarınızı helal ediniz Allah (C.C) Türk’ü korusun ve yüceltsin” diye konuştu. MESUT GÜLER