Adalet ve Kalkınmna Partisi Denizi Milletvekili Bilal Uçar, Acıpayam’da ilçe teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İlk olarak Acıpayam İlçe teşkilatını ziyaret eden ve burada ilçe başkanı İdris Oktay’dan teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Uçar, teşkilata özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve vatandaşlarla temasında terör ile ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Uçar, “Terör belasından ülkemizi kurtarmak amacıyla yapılan ve başarılı bir şekilde devam eden operasyonlar terör bitene kadar sürecektir. Bu süreçte diğer bütün partiler AK Parti ile omuz omuza vererek teröre karşı güçlü bir ses çıkarmamız lazım. Kan üzerinden siyaset yapmayı bir kenara bırakıp ülkenin bölünmez bütünlüğü için tek yumruk olma zamanımız gelmiştir. Bu şekilde olması durumunda insanlarımız ve ülkemiz kazanacaktır” dedi. 
Ayrıca Acıpayam ve bölgede etkili olan tarla fareleri ile iligli mücadelede çiftçiler ve üreticilerin yanında olduklarını ve hep birlikte bu sıkıntıdan kurtulmak için vargüçleri ile çalıştıklarını anlatan Milletvekili Uçar, “Devletimizin ilgili birimleri hasar tespit çalışmalarını tamamlayacak. Sonrasında bizler de milletvekili olarak geçmişte nasıl üreticimiz ve çiftçimizin yanında yer alarak onlar için mücadele ettik ise yine aynısını yapacağız. Üreticilerimiz ve çiftçilerimizin içleri rahat olsun” dedi.