AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi ilçesine bağlı sevindik mahallesinde esnafları ziyaret etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe Başkanı Yücel Güngör ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette sevindik mahallesindeki kahvehanelerde de toplantılar yapan Milletvekili Tin, bölgede yaşayan vatandaşları dinledi ve hayata geçirilen projeler başta olmak üzere, ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler de bulundu.

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Tin; “AK Parti milletimizden aldığı yetkiyi yine milletimizin geleceği için kullanmaya devam ediyor. AK Parti olarak 2002 yılından bugüne devrim niteliğinde hizmetleri hayata geçirdik. Her türlü engellemeye rağmen, milletimizden aldığımız güçle ülkemizin menfaatlerini her ortamda savunmak için mücadele ettik. Özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırdık. Ülkemize uzanan düşman ellerine karşı hiçbir zaman kayıtsız kalmadık ve bundan sonrada asla kayıtsız kalmayacağız. Ülkemizin her karış toprağında huzur ve barışın temini için gerekli her türlü adımı atmaya devam edeceğiz. Terör odaklarına karşı kararlı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz ilk günden bugüne rotamızdan asla sapmadık” dedi. 

Milletvekili Tin; “Ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınlarını hedefimiz kabul ederek dev eserler yaptık ve büyük yatırımlara imza attık. Ülkemizi kalkındırmak için her alan da var gücümüzle çalıştık ve bundan sonrada aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Önümüze çıkan hiçbir set bizi hedeflerimizden saptıramayacaktır. Terörü önceliği olarak seçen siyasi partilerin sonu yakındır. Milli değerlerimize zarar verme ve hatta ülkemizin temel değerlerini yok sayma gayretinde olanların tarihe gömüleceği gün yakındır. Bu asil millet olduğu müddetçe bu topraklara hiçbir şer odak zarar veremeyecektir.” dedi.