SAMSUN (CİHAN)- Ondokuz Mayıs Üniversitesi Terme Meslek Yüksek Okulu’nda bu dönem 184 öğrenci mezun oldu. Dönem birinci Emriye Salihoğulları adını yaş kütüğüne çakarken, diplomalarını alan öğrenciler mutluluklarını kep atarak gösterdi
Meslek yüksekokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, OMÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ergin Öztürk ile çok sayıda bürokrat, veli ve öğrenci katıldı. Törende konuşan okul birincisi Emriye Salihoğulları, ailesine ve hocalarına teşekkür ederek arkadaşlarına iş yaşamlarında başarı diledi.
OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, törende yaptığı konuşmada üniversitesinin dünyada 100’ün üzerinde üniversiteyle işbirliği içerisinde olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Bulut, “Sizler büyük emek vererek okulunuzdan mezun oldunuz. Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde öncelikle velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
Terme Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ergin Öztürk ise şunları söyledi; “Ülkemizin değişik yörelerinden Terme’ye gelerek burada birbirleriyle farklı kültürleri yoğuran ve kaynaşan öğrencilerimiz derslerinin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da birçok kazanımlar edindiler. Değerli öğrenciler, biliyorsunuz hayat sizin için bugün yeni bir sayfa açıyor ve bir bakıma yeniden başlıyor. Hepiniz gittiğiniz bölgelerde gerek mesleki donanımınız, gerekse yüksek ahlak terbiyenizle toplumumuza çok önemli katkılar sağlayacağınızı ümit ediyorum” şeklinde konuştu.


CİHAN