HABERDENİZLİ.COM

Denizli'yi ve özellikle de Pamukkale'yi etkin ve etkili bir şekilde tanıtmak amacı ile 2016 yılında DENTUROD ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen "Termal İyi Gelir" Projesi’nin son tanıtım filminde ünlü manken Özge Ulusoy yer aldı.

3 yılda 5 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği www.termaliyigelir.com sitesi ile Denizli'ye gelen turist sayısındaki artış oranları turizmcilerin yüzünü güldürürken, yılın ilk 3 ayında açıklanan rakamlar projenin başarısını da gözler önüne serdi. Termal İyi Gelir'in hayata geçtiği 2016 yılında Pamukkale'ye gelen turist sayısı 889 bin 931 iken bu rakam 2017'de 1 milyon 524 bin oldu. Geçen yıl, bir önceki yıla göre Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 28 oranında artarken, Pamukkale'ye gelen turist sayısındaki artış ise rekor bir seviyede yükselerek yüzde 71 oldu.
 
Artış 2018'de de devam ediyor

 Denizli'nin turizm potansiyelini artırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Termal İyi Gelir çalışmasını aynı heyecan ve azimle devam ettiren turizmciler projenin meyvelerini 2018 yılında da almaya devam ediyor. Geçen yılın ilk 3 ayında Pamukkale'ye gelen turist sayısı 143.700 olarak belirlenirken, bu rakam 2018 yılının ilk 3 ayında 216.000'e ulaştı. Beyaz cennet Pamukkale'ye gelen turist sayısında bir önceki yıla göre yaşanan yüzde 51 oranındaki artış Termal İyi Gelir'in başarısını da gözler önüne serdi.
 
Kampanya tüm dünyaya yayılıyor 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DENTUROD'un birlikte hayata geçirdiği kampanya bu sene yurt içi ve yurtdışındaki açık hava, sosyal medya, yazılı ve görsel basın ile fuarlarda etkin bir şekilde devam edecek.
Bu seneki kampanyanın reklam yüzü oyuncu model Özge Ulusoy olurken, önümüzdeki aylarda pek çok ünlü isim termal iyi gelir için Denizli'ye gelecek. 3 yıldan bu yana Mehmet Çağrı Sebzeci’nin ajans başkanı olduğu MÇS Fikir Sanat tarafından yürütülen reklam kampanyasının bu yılki fotoğraf çekimlerini ünlü fotoğraf sanatçısı Gökhan Çırak yaptı. 

“Amacımız, bölgemizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtabilmek”

MÇS Fikir Sanat Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, Pamukkale’nin daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını yürüttüklerini belirtirken, “Hazırladığımız reklam filmlerini sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede fuarlarda, televizyonlarda yayınlıyoruz. Türkiye’nin tanınmış yüzü Özge Ulusoy da bu projeye çok yakıştı. Amacımız, bölgemizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtabilmek. Ancak şu da bir gerçek ki Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan, DENTUROD Başkanı sayın Gazi Murat Şen başta olmak üzere DENTUROD Yönetim Kurulu üyeleri ve turizmcilerin tam desteği olmasaydı bu proje böylesine başarılı olamazdı. Bu proje bugün pek çok belediye tarafından örnek alınıyor. İnşallah önümüzdeki aylarda daha pek çok ünlü isim projemiz için Denizli’ye gelecek” dedi. 

İlgiyle izlenen tanıtım filmi: https://youtu.be/4VJN-4htftA adresinden izlenebilir.