Teras Park Alışveriş Merkezi’nin 20 Mayıs’ta başlattığı araç kampanyası 31 Ağustos itibariyle sona erdi. Her 100 TL ve katlarına bir katılım kuponunun verildiği ticari kampanyaya katılım son derece yüksek oldu. Mercedes kampanyasına Denizli’den gösterilen yoğun ilginin yanında çevre iller olan Aydın, Afyon, Burdur ve Manisa gibi komşu illerden de yoğun katılım gerçekleşti. Teraspark Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan; yoğun katılım gerçekleştiren, kampanyaya katılan ve yapılan kampanya nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren tüm ziyaretçilerimize, yoğun katılım nedeniyle zaman zaman uzayıp giden kayıt sırasında sabırla bekleyip işlemini yaptıran tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Koçaslan; 31 Ağustos’ta biten araç kampanyasını Eylül ayında Okula dönüş etkinlikleri, Kasım ayında yeni ticari kampanyalar ve Aralık ayında da çocuk etkinlikleri izleyerek ziyaretçilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Teras Park Alışveriş Merkezi’nin ferah iç ortamı, eğlence mekanları, yaşam alanları, verdiği hizmet ve yaptığı etkinlikler ile  7’den 70’e her kesimin buluşma noktası olmaya devam edeceğini  dile getirdi.
Mercedes talihlisi, sevilen sunucu Ali Tınaz’ın eğlenceli sunumu ile belli olacak!

Mercedes talihlisi Teras Park’ta 4 Eylül Cuma günü saat 14:30’da noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak çekilişte belli olacak. Kampanya katılımcılarının heyecanla beklediği çekilişin sunuculuğunu sevilen sunucu Ali Tınaz yapacak. Teras Park zemin katta yapılacak çekilişte alışveriş merkezi ziyaretçilerini, tabletten hediye çeklerine onlarca hediyeden birini kazanma şansını elde edeceği yarışmalar bekliyor olacak. Heyecan ve hediye dolu çekiliş için Cuma günü Teras Park’ta olmanız yeterli.