22 Ağustos -22 Kasım tarihleri arasında aynı gün içerisinde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan Teras Park ziyaretçileri, fiş ve faturalarını O Kart’larına tanımlatarak ve kendilerine verilen çekiliş kuponu ile kampanyaya katılmaya hak kazandılar.

Teras Park Alışveriş Merkezi yapmış olduğu etkinlik ve kampanyalara ticari bir kampanya ile devam ederek 80 şanslı ziyaretçisini mobilyadan, elektroniğe ve ev aletlerine kadar 80 adet hediye sahibi yaptı.

Denizli’nin gözde buluşma merkezi, kampanyanın başladığı ilk günden itibaren ziyaretçilerden güzel ve olumlu dönüşler aldı. “Teras Park’ın 8. Yılına Özel 80 Kişiye 80 Hediye ” kampanya çekilişi, 25 Kasım Cuma günü Teras Park Alışveriş Merkezi’nde Noter huzurunda yoğun müşteri katılımıyla gerçekleşti. Aynı gün içerisinde 75 TL ve üzeri alışveriş yapıp, 22 Ağustos -22 Kasım tarihleri arasında kampanyaya katılan ziyaretçilerden 80 kişi Teras Park’tan hediye sahibi oldu. 

Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Kemal Ünalçekilişe katılımın yoğunluğundan dolayı ziyaretçilere ve Denizli halkına teşekkür etti. Ünal,  “geniş alan avantajlarını kullanarak gelecekte yapacakları sürpriz etkinliklerle Denizli halkının buluşma mekanı olmaya devam edeceklerini” belirtti.