Açıldığı ilk günden bu yana Denizli halkının akın ettiği teleferikler 16 - 20 Kasım tarihleri arası bakıma alınacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen ay hizmete sunduğu teleferik rutin kontrol ve bakımın ardından yeniden hizmette olacak.

Denizlililer'in sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik projesi on binlerce vatandaşı ağırlamasının ardından, bir haftalık rutin kontrol ve bakıma alınacak. Denizli'yi turizmde bir adım daha ileri götürecek teleferik ve yayla projesi 17 Ekim'de hizmete sunulmuştu. Ege'nin en büyük teleferiğine sahip tesisin bir ay boyunca hizmet vermesinin ardından rutin kontrol ve bakımlarının yapılacağı ifade edildi. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahati için tesisin 16-20 Kasım tarihleri arasında bakıma alınacağı, bu süre zarfında ise kapalı olacağı kaydedildi. Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nı kullanmak isteyen vatandaşların tesisleri bakımın ardından ziyaret edebileceği açıklandı. 

21 Kasım'da yeniden hizmette 

Türkiye'de eşi benzeri olmayan konsept projenin ilk günden itibaren Denizlililerin yoğun ilgisini çektiği ifade edilirken, tesisin teknik kontrol ve bakımlarının ardından 21 Kasım'dan itibaren yeniden hizmete açılmasının beklendiği ifade edildi. 23 Kasım'dan itibaren ücretli olacağı tahmin edilen teleferik vatandaşların ilgi odağı olmaya devam edeceği bekleniyor.