1989 yılında İzmir'de kurulan firma, kuruluşundan bu güne kadar kesintisiz bir şekilde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Tekne sahiplerinin ihtiyaç duyabilecekleri her türlü malzeme ve ekipmanların alım satımı, ithalatı ve distribütörlüğü başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. 2008 yılı itibari ile internet siteleri üzerinden online alışveriş dünyasına da giriş yapan firma, müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi ve ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için ayrıntılı bilgilere yer veriyor.

Ürün Yelpazesinde Neler Var?

Teknelere ve deniz motorları konusunda merakı olan herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasiteye sahip olan firma, sadece hafta sonu balık tutma keyfi yaşamak isteyenlerin ihtiyaç duyabilecekleri malzemelerden tutunda, en lüks yat sahiplerine gerekli olabilecek parçalara kadar denizcilikle alakalı bütün malzeme ve ekipmanları bulabileceğiniz geniş bir ürün kataloğu bulunuyor.

Balık tutmak için kullanılan balık bulucular, olta çeşitleri, malzemelerinizi düzenli bir şekilde yanınızda taşımanıza yarayacak çanta ve kutular, teknelerinizin bakımı için gerekli olan boya ve diğer bakım malzemeleri, dalış yapmak isteyenler için dalış ekipmanları, teknelerde ve yatlarda güvenliğin sağlanması için gerekli olan tüm malzemeler, teknelerin motor aksamları için gerekli olan tüm ekipmanlar ve daha pek çok malzemeyi müşterilerinin beğenisine sunuyorlar.

Dekorasyon da Unutulmamış

Lüks tekne ve yat sahiplerinin teknelerini kendi zevklerine göre döşeyebilecekleri, her zevke ve keseye uygun mobilyalar ve dekorasyon ürünleri ile göz zevkinize de hitap ediyorlar. Güverteniz için uygun koltuk takımları ve minderler, yemek masası ve sandalyeler, teknenizin mutfağına uygun buzdolapları, soğutucular ve depolar, lavabo, ocak ve hatta küçük ev aletleri bile mevcut. Siteyi incelerken hangi ürünü alacağınıza karar vermekte bayağı zorlanıyorsunuz.

Satış Sonrası Hizmet Konusunda Çok İyiler

İnsanların çoğu internetten alışveriş yaptıkları zaman, firmaların satış sonrası hizmetlerinden çok şikayet ediyorlar. Fakat burada öyle bir sorun ile karşılaşmıyorsunuz. Satıştan sonra, üründen memnun kalmanız için ellerinden gelen en iyi hizmeti sunuyorlar. Tekne sahiplerinin en çok tercih ettikleri marka olan Yanmar motor markasının da temsilciliğini yaptıkları için, genellikle tercih edilen sitelerin başında geliyorlar. Teknelerdeki en büyük sıkıntıların başında gelen pis suyun arıtılması ve depolanması için gerekli olan bütün malzemeler hemen elinizin altında bulunuyor.

Daha Fazlası İçin Yatmar Web Sitesini Ziyaret Edin: https://www.yatmar.com.tr/