Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ve Denizlispor’un eski futbolcusu olan Mehmet Emin Kaydı arasında yapılan protokolle, Tekden Denizlispor başta Şanlıurfa olmak üzere diğer Doğu illerinde spor okulları açacak. 
PTT 1. Lig ekibi Tekden Denizlispor, hafta sonu oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına devam ederken, yönetim de takıma yeni futbolcular kazandırmak için yeni bir projeye başladı. Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ve Denizlispor’un eski futbolcusu olan Mehmet Emin Kaydı arasında yapılan protokolle, Tekden Denizlispor’un Güneydoğu illerinde futbol okulu açacak. İlk spor okulunu Şanlıurfa’da açacak olan Denizlispor bu illerden yetişen genç yetenekleri Denizlispor bünyesine katacağı kaydedildi. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özsoy, "Genç yetenekleri bulup spora kazandırmak için gerekirse her ile spor okulu açmayı düşünüyoruz. İlk adımı da eski futbolcumuz olan Mehmet Emin Kaydı koordinatörlüğünde memleketi Şanlıurfa’ da atıyoruz. Takımımıza ve camiamıza hayırlı olsun" dedi. 
Bu atılımın Denizlispor’a çok yararlı olacağını söyleyen Mehmet Emin Kaydı ise, "Güneydoğu ile Denizli arasında bir köprü vazifesi olacak bu proje sayesinde Denizlispor’a çok sayıda futbolcu kazandıracağını düşünüyorum. Böylesi güzel projeyi destek veren Başkanım Mehmet Özsoy’a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.