HABERDENİZLİ.COM

Denizli Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi İlçe Temsilcileri ile seçim sürecini değerlendirdi. 

13 ilçeden gelen temsilciler şöyle.

Acıpayam İçe Temsilcisi Şaban Kan, Çivril İlçe Temsilcisi Rüstem Kurt ,Kale İlçe Temsilcisi Abdullah Karaceylan, Çameli İlçe Temsilcisi Barbaros Akçetin, Serinhisar İlçe Temsilcisi Mehmet Kumral, Tavas İlçe Temsilcisi Burak Sözer, Honaz İlçe Temsilcisi Musa Karadağ, Çardak İlçe Temsilcisi Mehmet Emin Atmaca, Bozkurt İlçe Temsilcisi Nuretti Altuntaş, Çal İlçe Temsilcisi Beytullah Ülkü, Babadağ İlçe Temsilcisi Himmet Tuncay, Beyağaç İlçe Temsilcisi Abdil Kısa, Buldan İlçe Temsilcisi Mehmet Sökmen katıldı.

Şube Başkanı Kazım Tefçi toplantıda yapmış olduğu konuşmada: "Türkiye’nin en büyük ailesi olan Eğitim-Bir-Sen’in Demokrasi Şöleninin ilk kısmı olan, ilçe temsilcisi ve delege seçimlerini tamamlamış bulunmaktayız. Seçilen bütün ilçe temsilcisi, yönetim kurulu üyesi ve delege arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu sürecin tamamlanmasın da emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ötekileştirmek isteyenlere inat, ötelemeden ve ötekileştirmeden birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirerek,  bütün renkleri şemsiyemiz altında toplamaya; kurumsal kimliğimizi zarar verecek her türlü çalışmanın karşısında durmaya ve sendikal mücadelimize güç katmak için hep birlikte hedefe yürümeye devam edeceğiz’’dedi. 
İlçe temsilcileri konuşmalarında:’’Sendikamızın geçmiş olduğu bu süreçte daha da güçlenerek çıkacağından süphemiz yoktur, size olan güvenimiz tamdır’’ dediler.