ADM EDAŞ Genel Müdürlüğüne ziyarette bulunan Mükremin Çepni, İcra Kurulu Başkanı Mesut Güzel ile bir süre görüşerek, şirketin faaliyet bölgesine sunduğu hizmetler veyatırımlar hakkında bilgi aldı. Çepni daha sonra Mesut Güzel’in başkanlığında, ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyeleri ve birim müdürlerinin bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda Aydın, Denizli ve Muğla illerine kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı sağlayan şirketin, sunduğu hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirilen yatırımlar veyenilikçi çözümler sunan Ar-Ge projeleri paylaşıldı.
Toplantı sonunda verimli bir ziyaret olduğunu dile getiren TEDAŞ Genel Müdürü Çepni ADM EDAŞ’ın yapmakta olduğu faaliyetleri memnuniyetle takip ettiklerini iletti. 
Mükremin Çepni’ye ziyaretinde TEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Orhan Gayretli, Fatih Gökkaya, Yönetim Kurulu Büro Müdürü Ahmet Hakioğlu ve TEDAŞ Bölge Koordinatörü İbrahim Şengül eşlik etti. Program şirketin önemli teknolojik yatırımlardan biri olan, elektrik şebekesini uzaktan izleme ve kontrol etme imkanı sağlayan SCADA/DMS kontrol merkezi ziyaretiyle sona erdi.