HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bulunan OTONOMİ kompleksinin resmi açılışı bugün saat 12:00’de gerçekleştirildi.

Siyaset, İş Dünyası ve Bürokratların yoğun ilgi gösterdiği açılış Sarayköy ilçesi Beylerbeyi mahallesinde düzenlendi. Açılış töreninde organizasyon şirketinden kaynaklı bazı hatalar ise Denizli basınında yer aldı.

Organizasyon şirketi tarafından ayarlanan protokol listesinde konuşmacılar arasına MASFED (Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu) başkanı Aydın Erkoç ve CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın isimlerinin yapılan hata sonucu telgraf bölümüne yazılmasıyla sahneye konuşmacı olarak çağırılmamaları OTONOMİ Denizli yönetiminin de büyük üzüntü yaşamasına neden oldu.

Konu ile ilgili özür mesajı yayınlayan Otonomi Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Berzan Taşer; “Organizasyonumuzda bazı aksilikler meydana geldi. Bunlar bizleri de çok üzdü. Yoğun katılımın yaşandığı organizasyonda bizler de heyecanımız nedeniyle bazı durumları takip etmekte zorluk yaşadık. Federasyon başkanımız Aydın Erkoç’un isminin okunmaması ve bir de CHP Denizli Milletvekilimiz Teoman Sancar’ın kürsüye davet edilmemesi kesinlikle bizlerden değil organizasyon şirketinin sehven yapmış olduğu bir hatadır. Kendileriyle bu durumu konuşup organizasyon sonrasında gerekli müdahaleleri yönetim olarak yapmış bulunmaktayız. Buradan siz değerli basın mensupları aracılığıyla özellikle CHP Denizli Milletvekilimiz sayın Teoman Sancar’dan bir kez daha özür diliyorum. Kendisi sadece bizler için değil hem Denizli’miz hem de Türkiye için değerli bir siyaset adamıdır. Kendisinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyor ve kendisini şahsen tanımamdan dolayı bizlerin bu hatasını maruz göreceğini düşünüyorum. Asla kasıtlı bir şey olmadığının altını bir kez daha çizmek istiyorum” dedi.