Son zamanlarda insanlar tarafından oldukça takip edilerek baktırılan fal yöntemi olan Tarot bu kadar sevilmesinin arkasındaki nedenini diğer fal yöntemlerinden ayrılmasına borçludur. Tarot falı bilinenin aksine bir fal yorumu değil, geleceğe karşı yeni bakış açıları geliştirme yöntemidir. Tarot gerçek hayatta yaşanabilecek olayları bilinçaltı okuyarak yorumlama yöntemiyle anlatmaktadır. İngilizce karşılığı olan Tarot Reading olan kelime dilimize Tarot falı olarak geçiş yapmıştır. Tarot yorumcuları duygulara yorumlar katmaktadır. Yani sanıldığı üzere geçmişe dair şeyler söyleyen medyum ya da büyücü değildirler. Bu konuda en temel bilgileri tarotfali.net adresinden ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Tarot falı püf noktaları?

Tarot Falı bakılırken yapılan bazı hatalar bulunmaktadır. Bunlar eğitimsiz ve işi bilmeyen falcılardan kaynaklanan sorunlardır. Aslında Tarot falı bakan kişiler falcı değil yorumcudur. Bu durumun arkasındaki neden yorumcunun içgüdülerini kullanma yeteneğine bağlı bir teknik olmasıyla alakalıdır. Tek kart tarot falı bakılırken olmazsa olmaz konular arasında yer alan bir diğer konu kart seçme konusudur. Kart seçilirken fal baktıran kişi hiçbir müdahale altında kalmadan kartını kendi elleriyle seçmelidir. Bu durum fal kaderinin doğru aktarılmasında oldukça dikkat edilmesi gereken bir yoldur. Fal baktırmak isteyen kişi kartını sol eli ile çekerek yorumcuya uzatmalıdır. Bu durum insanların sol eli üzerinde daha fazla bilinçaltı etkisi oluşturmasıyla alakalı olduğu söylenmektedir. Daha sonra yapılacak yorumlama tamamen yorumcunun zihin becerisi ile ilgilidir. Eğer yorum sırasında kendini hazır hissediyor ve odaklanıyorsa Tarot o kadar başarılı geçecektir. Ancak tam olarak konsantre olunmayan fal yorumları bazen yetersiz bilgiler vermektedir. Bir diğer konu fal yorumlaması isteyen kişinin inancıdır. Tam olarak Tarot falına inanmayan ve ciddiyetsiz davranışlar gösterilen fal ritüeli sırasında etkileşim bozukluğu olacak ve fal yorumlaması doğru olmayacaktır.

Tarot geleceği bilir mi?

Tarot gelecekte yaşanılacak olaylara tam olarak cevap vermek için yapılan bir yorumlama değildir. Daha çok gelecek hakkında yorumlamalar yaparak teoriler atılan bir yöntemdir. Tarot gelecek için iyi bir rehber olabilir ancak gelecek hakkında merak edilen her şeyi size direkt olarak söylemez. Bunun yerine ipuçları vererek zihninizde oluşan yargılara küçükte olsa ışık tutar. İnsanlar gelecekte neler yaşayacakları konusunda bilgiler edinmek isterler. Tarot falı yöntemi ile şu an alınan kararların geçmişte yaşanılan olaylara etkilerini önceden tahmin ederek size yardımcı olabilir. Tarot falı bakılmasının bir çok farklı yöntemi bulunmaktadır bunlar hem gelecek hemde şimdiki zaman üzerine yorumlarda bulunur. Bu yorumlar sizi tatmin edemediği durumlarda farklı Tarot metotları deneyerek daha kapsamlı bilgiler öğrenmek mümkündür.

Tarot falı nasıl bakılır?

Tarot falı bakmak için birçok yöntem bulunmaktadır. Ancak en popüler ve en kolay yollarından biriside Tarot falı bakma kılavuzlardır. Bu kılavuzlar ile fal bakma konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Bunun yanında Tarot falı eğitimleri alabilirsiniz. Bir başka yol Astrolog ve fal yorumcularından dersler almaktır.