Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarlaya gitmek için evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan kadın, dere kenarında ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Seydikemer ilçesine bağlı Girmeler köyünde yaşayan 3 çocuk annesi Makbule Köse (63), dün sabah saatlerinde tarlaya gitmek üzere evden ayrıldı. Tarlaya gitmeyen ve havanın kararmasına rağmen geri dönmeyen Köse'nin yakınları durumu jandarmaya haber verdi. Köse'ye ait ayakkabıların su kanalı kenarında bulunması üzerine, jandarma ve köylüler arama çalışmalarını kanalda yoğunlaştırdı. 10 kilometrelik kanalda sabaha kadar devam eden arama çalışmalarında, Köse'nin cansız bedenine ayakkabılarının bulunduğu yerden 5 kilometre uzaklıktaki Kadıköy beldesi yakınlarında ulaşıldı. Köse'nin cesedi, Kadıköy Sağlık Ocağı'nda yapılan incelmenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Annesinin cansız bedeniyle karşılaşan Muhammet Köse, “Sabah inekleri sağıp geldikten sonra tarlaya gideceğim diyerek kayboldu. Saat 12-13 sıralarında aramaya başladık. Sulama kanalının kenarında ayakkabılarını bulduk. Psikolojik sorunları vardı. Son günlerde ben çalışamıyorum susamlarımız döküldü, diye kendi kendine içerliyordu. Sabaha kadar aramayı sürdürdük. Kanalın sularını kestik, ulaşamamıştık. Yaklaşık 5 kilometre aşağıda cesedini bulduk. Çok üzüntülüyüm” dedi.