Fuarı bu yıl 180 binden fazla ziyaretçi gelmesi bekleniyor. Fuarın lansman toplantısı Karahayıt Richmond Otel’de yapıldı.

Toplantıya Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya, ziraat, kooperatif başkanları ve muhtarlar katıldı.  Geçen yıl düzenlenen fuara 180 firmanın katıldığını ve 178 bin 472 ziyaretçinin fuarı gezdiğini belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, “Bu yıl ki fuarımızın da ziyaretçi sayısı bakımından tüm Türkiye’deki fuarlar arasında damga vuracağından, isminden söz ettireceğinden eminiz. Denizli’de 5 gün boyunca devam edecek fuar kent ekonomisi ne de ciddi anlamda kazanç sağlayacaktır. Toplam 30 bin metre kare alan içinde kurulacak fuarımızda, traktörler, biçerdöverler, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, yem, yem katkı maddeleri, hayvancılık ve ambalaj firmaları bir araya gelecek” dedi.

İleri teknolojiyi yerinde görecekler

Fuara katılan firma ve ürünlerinin ileri teknolojiyle üretilen ürünler olduğunu, çiftçinin ve üreticinin bu tarım aletleriyle daha kısa sürede daha çok hasat yapabileceğini ve daha bereketli, kaliteli ürün yetiştirebileceğini belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, “Fuarımız ziyaretçilerimize aradığı ürüne, bol çeşit arasında kolayca ulaşabilme, ürünlerin özelliklerini kıyaslayıp, kendisine en uygun olanı seçebilme avantajı sağlamaktadır. Yeni teknoloji, yeni yöntem ve yeni ürünlerle tanışıp geleceği yakalama fırsatı sunmaktadır. 14 yıldan bu yana her yıl artan ziyaretçi ve katılımcı sayımızla bizler fuarımızın kalitesinin daha da yükseklere çıkması için çok çalışıyoruz. Fuar sonunda stant açan firmalardan ve ziyarete gelen konuklarımızdan aldığımız olumlu tepkiler ve dönüşler yorgunluğumuzu alıyor” dedi.