Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, hareket ettikten kısa bir süre sonra şoförün tansiyonunun düşmesi sonucu kontrolden çıktı. Şarampole sürüklenen otobüsteki yolcular, büyük panik yaşadı. Kazada can kaybı yaşanmazken, yolcular başka bir otobüse aktarılarak seyahatlerine devam etti. Kazadan sonra olay yerine gelen seyahat firması yetkilileri ise, öfkelerini görevlerini yapmak isteyen basın mensuplarından çıkarmaya kalktı.
Kaza gece 22.00 sıralarında meydana geldi. Bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü Marmaris -İzmir seferini yapmak üzere otogardan yolcularıyla birlikte hareket etti. İlçe çıkışını 20 metre geçen otobüsü kullanan şoförün aniden tansiyonu düştü ve direksiyona yığılarak aracın kontrolünü kaybetti. Yolun sağındaki şarampole sürüklenen otobüs hafif yan yatarak durabildi. Otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşayarak kendilerini dışarı attı. Fenalaşan otobüs şoförü araçla hastaneye götürülerek tedavi ettirildi. Yolcular ise servis otobüsleriyle otogara taşınarak başka bir otobüse bindirilip yolculuklarına kaldıkları yerden devam etti. Kazada yolculardan yaralanan olmazken, otobüste maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, kazayı duyup gelen basın mensupları olay yerinden görüntü almaya çalışırken, seyahat firması yetkilileri tarafından sözlü saldırıya uğradı.