HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de Tiyatro dolmuş hattında şoför olarak çalışan Murat Kozcuoğlu, dolmuşta yaklaşık olarak 1 yıldır Naz Kozcuoğlu ile yolculuk yaptı. Yolculuklarında kendilerini tanıma fırsatı bulan çift evlenmeye karar verdi.

Gelin Naz Kozcuoğlu'nun şehir içinde sürekli seyahat ettiği dolmuşta tanışan çiftin gelin arabasıda dolmuş oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Damat Murat Kozcuoğlu, 1 yıldır aynı dolmuşuna binen yolcu ile evlendiğini belirterek, şunları kaydetti: "Yaklaşık olarak 1 yıldır şehir içi dolmuş hattıma binen Naz ile yani eşim ile gel-git dolmuşta iyice tanışmaya başladık. Koskoca bir sene aynı dolmuşta seyahat edince muhabbetimiz iyice arttı. 1 yılın ardından ise şuan evlendik ve çok mutluyuz. Eşim Naz Kozcuoğlu'na tanıştığımız dolmuşu gelin arabası yaptım. Yaptığım sürprize eşim çok sevindi gözlerine inanamadı ve hiç böyle bir sürprizin beklemediğini söyledi"

Gelin Naz Kozcuoğlu, "eşim Murat'ında dediği gibi yaklaşık olarak 1 yıldır tanışıyoruz ve ilk tanışmamış eşimin kullandığı dolmuşta oldu. Genelde evden işe gitmek için evden çıktığım zaman evimizin önünden geçen tiyatro dolmuşuna biniyorum. Seyahat ettiğim tiyatro dolmuşunda defalarca yolculuk yapa yapa eşim Murat Kozcuoğlu ile tanıştım. Git gide birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Yaklaşık 1 senenin ardından eşim ile evlilik düşündük ve bu evliliği gerçekleştirmeye karar verdik."

GELİN ARABASI SÜRPRİZİ

Naz Kozcuoğlu, gelin aracı beklerken önüne 1 yıldır tanıştıkları ve eve gelip giderken bindiği dolmuşu görünce çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Gelin arabası gibi süslenen dolmuş, konvoy eşliğinde gelin evine gitti. Daha sonra buradan gelini alan damat ve yakınları, gelin arabası olarak kullandıkları dolmuşla konvoy halinde düğün salonuna gitti.

Dolmuştaki, "Bir tur atacaktık konu nerelere geldi" yazısı da dikkatlerden kaçmadı.