Pamukkale İlçesi halkının yaz dönemini rahat bir şekilde geçirmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Gürlesin, ekiplerin geceli-gündüzlü çalıştığını vurguladı.  

Pamukkale Belediyesi, haşere ile mücadelede etkin çalışmalarına devam ediyor. Belediye ilaçlama ekipleri, fosseptikler, kanallar, mazgallar, durgun sular, kapalı alanlar başta olmak üzere haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını yılbaşından bugüne sürdürüyor. Vatandaşların  rahat bir yaz dönemi geçirmesi için konuya özel önem veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilaçlama ekipleriyle bir araya geldi. 

SEFERBERLİĞİMİZ VAR
Ekiplere ilaçlama ve haşere ile mücadele konusunda talimatlarını aktaran Başkan Gürlesin, 
“Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen  haşere ile mücadele hizmeti 2015 başı itibariyle Pamukkale Belediyemize devir edildi. İlçe sınırlarımızda haşere ile mücadele için o günden bugüne etkin olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnsanlarımızın bahar ve yaz dönemini rahat bir şekilde geçirmesini sağlamak  için bu konuda bir seferberlik başlattığımızı söyleyebilirim. Pamukkale İlçesi 320 bin nüfusla en büyük ilçe. Yılbaşından bugüne 8 aracımız ve 17 personelimizle çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte. İnşallah 1 Mayıs’tan itibaren de ilave personel alımlarımızla araç sayımızı 17’ye personel sayımızı 49’a çıkaracağız. Gündüz olduğu gibi gecede haşere ile mücadele konusunda oluşturduğumuz güçlü ekiplerimizle çalışmalarımız aralıksız sürecek. Şu konuyu vurgulamak istiyorum! Halkımızın bize olan güvenini tam olarak yansıtmak amacıyla tüm tedbirleri aldık. Haşere ile mücadele de personel ve araçların 1 yıllık bize maliyeti 3 milyon lira. İlaç anlamında da en etkili ve en iyi ilaçların alındığını belirtmek istiyorum. Önemli bir bütçeyi bu kaleme ayırdık. Pamukkale İlçemizde ilaçlama ekiplerimizle bu yıl halkımızın memnuniyetine odaklandık. Turizmle anılan bir ilçemizin bu konuda en iyi noktada olması çok önemli. Bunu da inşallah başaracağız” dedi.