Merkezefendi Belediyesi mahalle ve muhtarlık tabelalarını yenilemeye başladı. Logosunda sağlık mutluluk ve kardeşliği simgeleyen Merkezefendi Belediyesi, kendi logo görselini göz önüne alarak hazırlanan ve mahallelerin isimlerinin bulunduğu tabelaları ilçe sınırında bulunan 50 mahalleye monte etmeye başladı.
‘Sağlık, Mutluluk ve Kardeşliği’ simgeleyen mutlu insan logosuyla, Merkezefendi Belediyesi, hazırladığı tabelalarla mahallelerde de estetik bir görüntü oluşturacak. Mahalle isimlerinin yer aldığı tabelaların yanı sıra mahalle muhtarlıklarının tabelaları da değiştirilmeye başlandı. Değişimden memnun kalan mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

Merkezefendi Belediyesi’nin verdiği her hizmette kendine özgün bir çizgi oluşturacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu;       “ Merkezefendi İlçemize bağlı 50 mahallemizin tabelalarını logomuzun içerisinde yer alan sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan mutlu insan figürü şeklinde hazırlanan tabelalarımızla, belediyemize has bir çalışma yaptık. İlçemiz sınırlarında bulunan 50 mahallemizde bu tabelaları mahalle girişlerine yerleştiriyoruz. Mahallelerimizin girişlerine konulan yeni tabelalar daha modern ve her açıdan rahatlıkla görünebiliyor. Şuan Sevindik, Sümer, Gültepe ve Göveçlik Mahallelerimize yeni mahalle tabelalarımızı yerleştirdik. Yeni tabelalarımız farklı bir çalışma olması sebebiyle dikkat çekiyor ve mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni alıyor. Mahallerimize has yürüttüğümüz bu tabela çalışmasıyla ilçemize dışarıdan gelen misafirlerimiz de Merkezefendi Belediyemiz sınırlarında olduklarını bilecek. Mahalle tabelalarımızın yanı sıra muhtarlık tabelalarımızı da yeniliyoruz. 50 mahallemizde bulunan muhtarlıklarımızın yeni tasarlanan tabelalarının monte etme çalışmaları yakın zamanda tamamlanacak” dedi.