Denizli Recep yazıcı oğlu Parkı'nda görsel şölen kış aylarında da devam ediyor. Denizli Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda İncilipınar Parkı’nın dev havuzuna kurulan sistem her akşam parkı ziyaret edenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Müziğin ritmi, fıskiyelerde oluşan renk cümbüşü ve lazer ışıklarının oluşturduğu muhteşem görsel atmosfer ile beraber, İncilipınar Parkı bambaşka bir görünüme kavuştu. Çeşitli ışık oyunlarıyla, müzik eşliğinde havuzda yapılan görsel şov kış aylarında da ilgi görmeye devam ediyor.
Denizlililer havanın soğukluğuna aldırış etmeden İncilipınar Parkı'ndaki bu muhteşem görsel şöleni izlemek için her akşam parka akın ediyor. 
Yaz boyu devam gösterinin hava şartları elverdiğince sürdürüleceğini söyleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,’Su oyunları İncilipınar Parkımıza çok ayrı bir hava kattı. Vatandaşlarımız için de çok farklı bir deneyim oldu. Açılışından bu yana halkımızdan çok olumlu tepkiler aldık.Neticede yapmış olduğumuz bir işin vatandaşlarımız tarafından benimsenmesi ve ilgi görmesi de bizim için ayrı bir gurur.Ben halkımıza bu yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.’dedi.
İncilipınar Parkı’nda düzenlenen ışıklı su oyunları, her akşam 20.30 -21.00 saatleri arasında devam ediyor.