Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Bulvarı'ndaki mitingi sonrasında bir açıklama yaptı. Subaşıoğlu "dün gerçekleşen mitinge katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Böylesine bir miting şimdiye kadar  Denizli tarihinde gerçekleşmedi Denizlililerin  gönlünde taht kuran Başbakan Erdoğan’ın mitingine saatler öncesinden giderek 60 bine yakın hemşerilerimizin büyük ustayı yalnız bırakmadı. Olağanüstü gayret gösteren Merkezefendi İlçe Teşkilatı ve çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Subaşıoğlu Başbakan Erdoğan’ın şehirden çok mutlu bir şekilde ayrıldığını ifade etti.
Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı  Muhammet Subaşıoğlu 
Alana saatler öncesinden gelerek atmosferi teneffüs eden değerli hemşerilerimiz Denizli tarihine geçecek bir mitinge tanıklık etmişlerdir. Ak Parti mitinglerinde artık geleneksel hale gelen şiirler ve sloganların hep bir arada atıldığı miting meydanında hemşerilerimiz hep bir ağızdan  bu mücaedele yalnız değilsiniz mesajı vermiştir . Subaşıoğlu meydanı dolduranların farklı vilayetlerden gelmediğini ve en yakın komşu illerden dahi kimselerin katılmadığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
“Taşıma ile değil gönül kazanma ile gelir vatandaş. Denizli bir kez daha Başbakanını bağrına basmıştır. Yağmura rağmen gece karanlığına rağmen 29 Ekim Bulvarı ışıl ışıl ak ellerle dolmuştur. Kapı kapı dolaşan miting günü dahi çalışmalarını aralıksız sürderin teşkilatımızın bu konuda emeği büyüktür. Denizli her zaman olduğu gibi milletin yanında olan gücünü de milletten alan Başbakanını bağrına basmıştır.mşerilerimiz ile birlikte iki kez okuyarak Elazığ’dan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılmıştır.
Ben tekrar tarihi mitingimizin hafızalarda iz bırakacak derecede büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşmesini sağlayan tüm hemşerilerimize kalbi şükranlarımı sunuyorum.