Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ramazan Bayramı’nda yoğun mesai yaptı. Başkan Subaşıoğlu’nun bayram mesaisi arefe gününden başladı. Protokol üyeleri ile birlikte şehitlik ziyareti yapan Başkan Subaşıoğlu, şehitlerin mezarı başında dua etti. Subaşıoğlu, şehit ailelerinin de bayramını kutladıktan sonra yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu burada da çocukların bayramını kutladı. Huzurevi sakinleri ile de bayramlaşan Muhammet Subaşıoğlu, hayır dualarını aldı.

Subaşıoğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde AK Parti İl Teşkilatı ile bayramlaştı. Ardından da Başkan Subaşıoğlu, eşi Hacer Subaşıoğlu ve oğulları Ömer Rauf, Ahmet Yasir, minik kızı Ayşe Vera ile birlikte Başkarcı, Hallaçlar, Barutçular, Kadılar ve Hisar Mahallelerinde geleneksel hale gelen hayır yemeklerine katıldı. Vatandaşlarla hayır yemeğinde bayramlaşan Başkan Subaşıoğlu ve ailesine ilgi de yoğun oldu.

“HALKIMIZLA OLMAK MUTLULUK VERİYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bayram ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmenin kendisini büyük mutluluk verdiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Ramazan ayı boyunca her akşam iftar yemekleri ve teravi namazları vesilesiyle Merkezefendili vatandaşlarımızla buluştuk. Şükürler olsun Ramazan Bayramı’na da ulaştık. Bu kez bayram vesilesiyle vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaştık. Başkarcı, Hallaçlar, Barutçular, Kadılar ve Hisar Mahallelerimizdeki hayır yemeklerine katıldık. Halkımızın içinde olacağız. Vatandaşlarımızla birlikte olmak bize mutluluk veriyor” ifadelerine yer verdi.